Beoordelingen

Neem hieronder een kijkje en lees wat onze klanten van ons vinden!

Service
9 2
deskundigheid
8 7
prijskwaliteit
8 9
8 9

Het gemiddelde van 55 beoordelingen.

98% van onze klanten beveelt ons aan

1 - 12 van 55 beoordelingen

Amine Messaoudi uit Voorburg
10
Auto is perfect, echt naar wens.
top service en zeker een hele goede bedrijf!
A Ram uit Hoorn
8
Geen auto gekocht uiteindelijk, maar zeker goed geholpen door personeel. Open sfeer. Alle info waar ik om vroeg kreeg ik toegestuurd.
Positieve ervaring dus.
A Hazar uit Rotterdam
10
Ik heb mijn auto gehaald bij adelaar auto's. Super bedankt!
A Anoniem uit Amstelveen
10
Zeer klantvriendelijk en professioneel! Een goede keuze als je het gehele process van de verkoop van je auto wil afdragen aan een derde partij.
Dhr./mevr. Anoniem
9
Ik heb alleen maar positieve ervaringen met het bedrijf. Van het begin tot aan het eind is er op een professionele manier service aan mij verleend. Zelfs de naservice was tot in de puntjes goed verzorgd.
Erik Gerrits uit Heemstede
10
Zaterdagavond vind ik eindelijk de auto die ik al een tijdje zocht. Adelaar auto's gemaild met de vraag of ik zondag al (dan zijn ze gesloten) de auto mag bekijken. Zaterdagavond krijg ik een mailtje dat dit geen probleem is. Zondag stipt op tijd werd de showroomdeur geopend voor mij en stond de auto voor mij klaar. Alle vragen die ik had werden goed en eerlijk beantwoord. Na de testrit was ik verkocht en na een korte en vriendelijke onderhandeling waren we er uit. Woensdagavond heb ik de auto opgehaald (na sluitingstijd) en is de auto op naam gezet en werd alles netjes en rustig afgerond.

Samengevat: vriendelijk, deskundig, flexibel, geen druk, rustig.
willem van Den berg uit Heerhugowaard
7 7
anderhalf jaar geleden een opel astra gekocht bij deze mannen .....netjes ...niet te duur ...Ja ben er naar volle tevredenheid over
Marielle Groot Wassink uit Arnhem
9
Wij hebben een Golf 7 bij adelaar auto’s aangeschaft en daar zijn we super blij mee. Adelaar auto’s heeft oor en oog gehad voor onze wensen, ze zijn erg attent en klantvriendelijk geweest. Communicatie verliep ook goed voor, tijdens en na de aanschaf. Dienstverlening verliep ook zeer snel(dr vervangen) voor ons. Wij hebben een goede ervaring met hen gehad, echt een aanrader!
Groetjes,
Kidy en Mariëlle
Ronald Anoniem uit Alkmaar
9 3
Goede ontvangst, prettige rustige sfeer. Diversiteit aan mooie occasions met aantrekkelijke prijzen.

Resultaat mooie auto rijker de deur uit gegaan.
Afspraken prima nagekomen ook de achteraf afspraken.

Top mannen dank.
Dennis Van Liempt uit Purmerend
8
Zoals eerder aangegeven heb ik me gemeld binnen garantie termojn en de problemen zijn netjes opgelost ook de remmen voor zijn onder garantie vervangen.. Dus ik raad het bedrijf wel aan.
Dennis van Liempt uit Purmerend n.v.t
Vrijdag de 11e auto opgehaald we hadden afgesproken bij de koop dat er een deukje bij rechter achter deur zou worden gerepareerd met spot repair helaas zit er nog een deuk. De rechter mistlamp voor deed het niet. Bij het goed kijken lag er een los lampje in die afgebroken was. De koplamp voor was ook nog vergeeld dat heb ik zelf al opgelost ook redde mijn zoon het niet met de tank naar Purmerend te rijden omdat hij leeg was moest al meteen bij jullie om de hoek tanken omdat hij rood brandde. We hebben voor volgende week woensdag een afspraak voor een onderhoudsbeurt bij de Suzuki dealer mochten er mankementen naar voren komen dan nemen we daar contact over op ook over de 2 eerder vernoemde zaken. Op de vraag hieronder of ik dit bedrijf aanbeveel zeg ik op dit moment nee maar ik hoop dat alles naar behoren wordt opgelost en dan beveel ik het bedrijf natuurlijk wel aan en ga ervan uit dat het opstart foutjes zijn.
Ben Celie uit Den Helder
10
Zeer goede ervaring met deze garage. Dodge gekocht zonder garantie later bleken er toch een paar dingetjes te zijn die ik zelf had moeten inspecteren maar de garage heeft het één gratis gerepareerd en het ander word zelfs gedaan bij een specialist.

Zeer professioneel persooneel, interessante occasionprijzen en leuke inruilprijzen.

Hoop nog lang van de Dodge te genieten en mocht het ooit weer moeten zou ik de volgende bolide ook weer bij Adelaar Auto's ophalen.

B.J. Celie
Matr. Kon. Marine
Ministerie van Defensie