Beoordelingen

Neem hieronder een kijkje en lees wat onze klanten van ons vinden!

Service
9 2
deskundigheid
8 7
prijskwaliteit
8 8
8 9

Het gemiddelde van 56 beoordelingen.

98% van onze klanten beveelt ons aan

13 - 24 van 56 beoordelingen

Ben Celie uit Den Helder
10
Zeer goede ervaring met deze garage. Dodge gekocht zonder garantie later bleken er toch een paar dingetjes te zijn die ik zelf had moeten inspecteren maar de garage heeft het één gratis gerepareerd en het ander word zelfs gedaan bij een specialist.

Zeer professioneel persooneel, interessante occasionprijzen en leuke inruilprijzen.

Hoop nog lang van de Dodge te genieten en mocht het ooit weer moeten zou ik de volgende bolide ook weer bij Adelaar Auto's ophalen.

B.J. Celie
Matr. Kon. Marine
Ministerie van Defensie
Oscar Van der veer uit Sint pancras
8 5
Werd goed geholpen en vriendelijk! Zeer tevreden! Wel een vervelend geluid bij sturen wat verholpen zou zijn voor het ophalen maar helaas niet gelukt gelukkig word dit nog wel een volgende keer nagekeken!
Ali Choukair uit Zwaag
10
Geen opmerkingen.
Louis Anoniem uit Hoofddorp
9 7
Het is nog niet lang genoeg terug om een definitief oordeel te kunnen hebben maar op grond van de ervaring tot nu toe kan ik niet anders zeggen dan dat ik zeer zeer zeer tevreden ben over Adelaar Auto's. Mensen op hun woord geloven doen we niet zo vaak meer maar in dit geval lijkt dat volledig terecht.
Meer kan ik er gelukkig niet van maken !
Dank!
Paul Hanssen uit Landgraaf
8
fijn bedrijf , uiterst vriendelijke mensen
K Sijm uit Medemblik
8
Een aantal weken terug hier een auto gekocht. Goede ervaringen met deze jongens, prettig gesprek en goed geholpen. Een aantal kleine probleempjes maar werd netjes opgelost.
Abel Dekkers uit Heerhugowaard
9 3
Afgelopen week Hyundai i30 gekocht. Goede service. Mooi nieuwe apk erop en 2 verse bandjes. 1 sleutel was afgebroken, maar kon bij de lokale sleutelboer een nieuwe laten maken (op de kosten van Adelaar) . Bij de volgende aankoop zeker weer even binnen kijken! Succes!
Nynke Jaarsma uit Schagen
8 3
Fijne eigenaren, onderhandelingsmogelijkheden, goed service.
Dhr./mevr. Giltjes uit Alkmaar
9
Ik heb hier laatst een ford gekocht. De mannen leveren een perfecte service en zijn heel klantvriendelijk. De auto bevalt top!
J. Timmerman uit Alkmaar
9
Keurig bedrijf, zeer beleefde benadering, geen opdringerig gedoe, auto's zien er stuk voor stuk prima verzorgd uit. Zijn heel serieus en vakkundig bezig (nog wel jong) dus gaat het zeker nog een mooie toekomst tegemoet.
j de jongh uit heerhugowaard
10
Super aardige mensen. En goede service
nu in bezit van een peugeot 307 break uit 2005
En we zijn blij met deze aankoop van adelaar auto,s goede prijsverhouding en zal als we in de toekomst weer een auto willen. Dan zal ik zeker de moeite nemen om weer terug te komen.
J Hoogerbrug uit Alkmaar
10
Top service, Direct geholpen en meteen verkocht