In verband met het coronavirus zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM nauw op en zorgen wij voor een veilige omgeving.

Unieke BMW 3-serie Touring 320i Centennial High Executive met M PERFORMANCE interieur en exterieur. Een werkelijke liefhebbers auto. In deze BMW rijdt u uw gezin zonder twijfel in pure stijl van A naar B. Geniet van optimaal comfort in combinatie met pure sportiviteit. Profiteer van lederen bekleding met aluminium M Performance interieur delen, stoelverwarming voor, een panorma schuifdak en natuurlijk zijn onvermijdelijk mooie originele M Performance velgen.

Uiteraard bezit deze bijzonder mooie BMW 3-serie Touring 320i M Performance nog veel meer bijzondere opties en kenmerken. Maak snel een afspraak om deze bijzondere 3-serie Touring te bewonderen.
Uitsluitend te bezichtigen op afspraak.

Highlights:

– Pirelli P Zero Run Flat Tires
– M Performance interieur
– M Performance Exterieur (Onder andere Velgen, Side skirts etc.)
– 20" M Performance velgen
– Panoramadak
– Lederen bekleding
– Automatische transmissie
– Stoelverwarming voor
– Fullmap navigatie
– Climate Control
– Op 1 mei 2020 nog een grote beurt gehad bij de BMW dealer
– En nog veel meer

Uitsluitend te bezichtigen op afspraak.
U bent meer dan welkom.

Disclaimer Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Adelaar auto’s niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt U contact opnemen met ons. (Tel: 072 260 00 30)

Staat de gewenste auto er niet bij?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat ons de auto vinden die u zoekt.