In verband met het coronavirus zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM nauw op en zorgen wij voor een veilige omgeving.

The BMW M4 Coupé. Een ware topsporter voor de weg en het circuit. Voor perfecte drifts, razendsnelle bochten en lange rechte stukken, deze BMW M4 zorgt zonder twijfel voor een adrenalinerijke rijervaring.
Doormiddel van de speciale M sportstoelen en een prettig aanvoelend M Performance stuur inclusief snel reagerende schakelflippers wordt u pas echt één met de BMW. Een uitzonderlijke sportauto die uw hart meer dan sneller doet laten kloppen. Wij zijn uiterst trots om u te mogen presenteren, The BMW M4 Coupé. Nu te koop bij Adelaar Auto’s.

Highlights:

– M4 Carbon
– 431 PK
– 33500 km
– M Performance uitlaat
– M Performance stuur
– Harman/Kardon
– Alarm volgsysteem
– Gloed nieuwe Continental winterbanden set
– Gloed nieuwe Pirelli zomerbanden set
– Stoelverwarming voor
– Automaat 7 traps
– Metallic lak
– Isofix
– En natuurlijk nog veel en veel meer

Kom deze unieke BMW M4 en al zijn overweldigende opties bewonderen bij ons in de showroom. Alleen op afspraak.

Disclaimer Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Adelaar auto’s niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt U contact opnemen met ons. (Tel: 072 260 00 30)

Staat de gewenste auto er niet bij?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat ons de auto vinden die u zoekt.