In verband met het coronavirus zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM nauw op en zorgen wij voor een veilige omgeving.

Sportiviteit verenigd met adembenemende esthetiek: de BMW 4 Serie Coupé is de indrukwekkende vertegenwoordiger van een geheel nieuwe generatie BMW’s. Geniet van de ideale combinatie, sportief en comfortabel.
Een sportieve coupé gecombineerd met een elegante vierdeurs. Het resultaat is veelbelovend: meer stijl, meer ruimte, meer dynamiek. Welke rijbeleving u ook wenst, de BMW 4 Serie Gran Coupé voldoet aan elke eis. Zodra u plaatsneemt in de cockpit weet u hoe perfect uitgevoerde sportieve elegantie aanvoelt. Ervaar deze prachtige BMW 4-serie Gran Coupé 418i High Executive Luxury Line nu bij Adelaar Auto’s.

Highlights:
– Origineel Nederlandse auto
– Luxury Line
– M Sportpakket
– Stoelverwarming
– 19" Lichtmetalen velgen
– Prachtige lederen beige bekleding

En natuurlijk nog veel meer. Maak snel een afspraak en wees van harte welkom om deze BMW 4-serie Gran Coupé 418i High Executive Luxury Line te bewonderen.

Disclaimer Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Adelaar auto’s niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt U contact opnemen met ons. (Tel: 072 260 00 30)

Staat de gewenste auto er niet bij?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat ons de auto vinden die u zoekt.