In verband met het coronavirus zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM nauw op en zorgen wij voor een veilige omgeving.

De zeer sportieve SUV van BMW is nu te koop aangeboden bij Adelaar Auto’s Heerhugowaard! Bent u al even op zoek naar een BMW X5 M50d? Zoek dan absoluut niet verder!

De BMW X5 M50d bereikt vanuit stilstand een snelheid van 100km/u in 5,3 seconden en een top snelheid van 250km per uur.

Highlights:
– Stuurverwarming
– Panorama dak
– Bang & Olufsen
– Adaptive Cruise Control

Overige opties & accessoires:

Alarm klasse 3, Panorama dak, Stoelverwarming voor en achter, Stuurverwarming, LED koplampen, Climate control voor en achter, Navigatie full-map, Achteruitrijcamera, Parkeer sensor voor en achter, Head-up display, Dodehoek detectie, Mperformance, Ambient lichting, Verkeersborden detectie, Memory seats, Multi-functioneel stuur, Msport, Airbags voor en achter, Multi-media voorbereiding, Bluetooth voorbereiding, Leder Interieur, Digital Cockpit etc etc

Disclaimer Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Adelaar auto’s niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt U contact opnemen met ons. (Tel: 072 260 00 30)

Staat de gewenste auto er niet bij?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat ons de auto vinden die u zoekt.