In verband met het coronavirus zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM nauw op en zorgen wij voor een veilige omgeving.

De Fiat 500 X Cross is een kruising tussen een gewone personenauto en een terreinauto. Er zijn grofweg twee redenen om voor een X Cross te kiezen. De eerste is praktisch: De Fiat 500 X Cross is ruim en kan een zware aanhanger trekken. De tweede is meer emotioneel: een Fiat 500 X Cross geeft het gevoel iets bijzonders te rijden en is daarom vooral heel leuk.

Deze zeer leuke en luxe Fiat 500 X Cross 1.3 GSE City Cross is u nu te koop aangeboden bij Adelaar Auto’s Heerhugowaard! Bent u al even op zoek? Zoek dan absoluut niet verder!

Highlights:
– Orgineel Nederlands
– Dealergarantie
– Nieuwstaat
– Trekhaak
– Keyless go
– Bleutooth voorbereiding
– Stoelverwarming
– Full map navigatiesysteem
– Climate control
– Dealer onderhouden
– Lichtmetalen velgen
– Multifunctioneel Stuur

Compleet met onderhoudsboekjes en 2 sleutels.

Uiteraard is inruil van uw huidige auto bij ons mogelijk.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Bel ons dan snel voor een afspraak!

Disclaimer Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Adelaar auto’s niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt U contact opnemen met ons. (Tel: 072 260 00 30)

Staat de gewenste auto er niet bij?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat ons de auto vinden die u zoekt.