In verband met het coronavirus zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM nauw op en zorgen wij voor een veilige omgeving.

In een auto wil je je meteen thuis voelen. Daarom spreekt in de Fiesta ST-Line alles voor zich. Een sleutel is niet nodig. Ga gewoon zitten in de comfortabele sportstoel en je ontdekkingsreis kan beginnen. Het overzichtelijke touchscreen op het dashboard bedien je helemaal op gevoel. H er het infotainmentsysteem en je telefoon. Of gebruik je hiervoor liever je stem? Dat kan ook. Ideaal voor als je onderweg bent.

Deze in nieuwstaat verkerende Ford Fiesta 1.0 EcoBoost ST-Line is nu te koop aangeboden bij Adelaar Auto´s Heerhugowaard! Bent u al even op zoek ? Zoek dan absoluut niet verder!

Highlights:
– ST-Line
– Keyless go
– Dealeronderhouden
– Parkeerassistent
– Lichtmetalen velgen
– Airco
– Bleutooth voorbereiding/Apple Carplay
– Automaat
– Multifunctioneel stuur
– En natuurlijk nog veel meer!

Compleet met onderhoudsboekjes en 2 sleutels.

Uiteraard is inruil van uw huidige auto bij ons mogelijk.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Bel ons dan snel voor een afspraak!

Disclaimer Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Adelaar auto’s niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt U contact opnemen met ons. (Tel: 072 260 00 30)

Staat de gewenste auto er niet bij?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat ons de auto vinden die u zoekt.