In verband met het coronavirus zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM nauw op en zorgen wij voor een veilige omgeving.

Uiterst nette in absolute nieuwstaat verkerende Jaguar XE 2.0 D Portfolio R-Sport in prachtige contrastkleur uitvoering. Deze Jaguar XE R-Sport is voorzien van onder andere stoelverwarming, 19" velgen, Leder interieur, Automatische transmissie en nog veel meer wat u mag verwachten van een luxe Jaguar XE.
Maak snel een afspraak voor een bezichtiging bij ons in de showroom en ervaar luxe en sportiviteit in een uniek exemplaar.

Highlights:
– R-Sport
– 19" Zwarte velgen
– Leder interieur
– Automaat
– Stoelverwarming

En natuurlijk nog veel meer. Wees welkom bij ons in de showroom, de koffie staat klaar. Vergeet niet een afspraak vooraf te maken.

Disclaimer Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Adelaar auto’s niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt U contact opnemen met ons. (Tel: 072 260 00 30)

Staat de gewenste auto er niet bij?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat ons de auto vinden die u zoekt.