In verband met het coronavirus zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM nauw op en zorgen wij voor een veilige omgeving.

De mooie SUV van Land Rover is nu te koop aangeboden bij Adelaar Auto’s Heerhugowaard! Bent u al even op zoek naar een Land Rover Range Rover Evoque? Zoek dan absoluut niet verder!

Highlights:
– Sun roof
– Speciale kleur
– Xenon
– Stoelverwarming

Overige opties & accessoires:

Alarm klasse 3, Sunroof, Achteruitrijcamera, Speciale kleur, Stoelverwarming, Range rover schermen achter, Automatische Climate control, Hill hold functie, Multi-functioneel stuur, Memory seats, Meridian Premium Audio Installatie, Navigatie full-map, Start/stop functie, Drive mode select, Leder interieur, Licht metalen velgen 18", Parkeer sensor voor en achter, Dodehoek detectie, Airbags voor en achter etc etc

Disclaimer Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Adelaar auto’s niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt U contact opnemen met ons. (Tel: 072 260 00 30)

Staat de gewenste auto er niet bij?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat ons de auto vinden die u zoekt.