In verband met het coronavirus zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM nauw op en zorgen wij voor een veilige omgeving.

Uitzonderlijk nette Mercedes-Benz CLA 180 Business Solution met Night Pakket en 176PK in werkelijke nieuwstaat net nieuw binnen bij Adelaar Auto’s. Meer coupé dan deze Mercedes-Benz CLA is er simpelweg niet. We zijn er dan ook meer dan trots op om deze Mercedes-Benz CLA 180 Business Solution aan te mogen bieden.

Deze Mercedes-Benz CLA 180 Business Solution met Night Pakket is professioneel getuned naar een vermogen van 176PK. Niet alleen de motor maar ook de versnellingsbak is gechipt voor bijzondere prestaties, wat uitzonderlijk is.
Wees er snel bij!

Highlights:

– Nieuwstaat
– Professioneel getunede Motor & Bak naar 176PK
– Night Pack
– LED
– Stoelverwarming
– Dynamic Select
– Fullmap navigatie
– En nog veel meer

Ervaar deze in nieuwstaat verkerende Mercedes-Benz CLA 180 Business Solution met Night Pakket en 176PK nu bij ons in de showroom.

Disclaimer Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Adelaar auto’s niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt U contact opnemen met ons. (Tel: 072 260 00 30)

Staat de gewenste auto er niet bij?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat ons de auto vinden die u zoekt.