In verband met het coronavirus zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM nauw op en zorgen wij voor een veilige omgeving.

De alleskunner van Mercedes-Benz, de GLA 45 AMG 4MATIC Premium. Het uiterlijk van een stoere personenauto wordt met de Mercedes-Benz GLA 45 AMG 4MATIC gecombineerd met de off-road capaciteiten van een lichte SUV en het comfort van een luxe reisauto. Uiteraard komen daar de prestaties van een 360PK krachtige vierwielaangedreven sportwagen bij.

De "45 AMG" wordt aangedreven door een 2.0 liter benzinemotor die 360 PK / 450 Nm levert. Dit hoge vermogen is te danken aan een turbo, die echter pas bij een zeer hoog toerental effectief is.
Daarom is deze krachtpatser probleemloos te gebruiken in het dagelijkse verkeer. Wie de auto niet provoceert, heeft aan deze AMG een opvallende, maar verder brave reisauto. Omdat het maximale koppel beschikbaar is vanaf een laag toerental, gedraagt deze bijzondere GLA zich zelfs als een goede lobbes die zich kalm en schakel-lui laat rijden!
Toch liever een sportievere rijstijl? Trap het gas dieper in en dankzij kleppen in de uitlaten klinkt kortstondig een sonore oerkreet. Vanaf zo’n 3.500 toeren per minuut wordt de eerst zo brave motor giftig en schiet de GLA AMG door het verkeer. Toch is de GLA 45 AMG ook nu gemakkelijk te rijden; het is slechts een kwestie van verder vooruit kijken dan gebruikelijk.

Highlights:
– 360PK
– 20 inch AMG velgen
– Lederen bekleding
– Rode AMG gordels
– Rood AMG stiksel in leder
– Panorama schuifdak
– Extra zonnendak
– Full-map navigatie
– AMG bodykit
– AMG Aerodynamica Pakket
– Vierwielaangedreven
– Turbo
– Edition 1
– AMG Edition 1 Multifunctioneel Sport Stuurwiel
– AMG Carbon interieur sierdelen
– Stoelverwarming
– Uitlaat Kleppensysteem
– Adaptief onderstel
– Dynamic Drive Selection
– Dodehoekdetectie
– Climatecontrol
– Pas groot onderhoud gehad bij Mercedes-Benz
– 100% Dealeronderhouden

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Bel ons dan snel voor een afspraak om deze prachtige Mercedes-Benz GLA 45 AMG 4MATIC Premium in levende lijven te bewonderen. Graag tot snel bij Adelaar Auto’s!

Disclaimer Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Adelaar auto’s niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt U contact opnemen met ons. (Tel: 072 260 00 30)

Staat de gewenste auto er niet bij?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat ons de auto vinden die u zoekt.