In verband met het coronavirus zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM nauw op en zorgen wij voor een veilige omgeving.

Net zo als uzelf. De nieuwe GLA is de ultieme compagnon voor een veelzijdig leven. Overzichtelijke ritten, voldoende plaats voor avontuur en krachtig ogende proporties en progressieve vormgeving.

Highlights:
– Panorama dak
– Stoelverwarming
– Origineel Nederlands
– Xenon
– Alcantara
– Achteruitrijcamera

O.a. voorzien van Alarm Klasse 3, Bi-Xenon Adaptief, Verkeersbordherkkening systeem, Centrale deurvergrendeling, Night pakket, Navigatie, Alcantara bekleding, Elektrisch Glazen Panoramadak, Stoelverwarming, Bluetooth Voorbereiding, Audio Installatie Premium, Cruise Control Adaptief, Airbags, Extra Getint Glas, Lichtmetalen Velgen, Spraakbediening, Dual Climate Control, Boordcomputer, Multifunctioneel Stuur, Automaat, Parkeersensoren etc etc.

Disclaimer Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Adelaar auto’s niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt U contact opnemen met ons. (Tel: 072 260 00 30)

Staat de gewenste auto er niet bij?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat ons de auto vinden die u zoekt.