In verband met het coronavirus zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM nauw op en zorgen wij voor een veilige omgeving.

Feel Intelligent Drive. Ontdek de fascinerende eigenschappen van deze uiterst bijzondere en uitmuntend luxe Mercedes-Benz S-klasse 500 PLUG-IN HYBRID Lang Prestige Plus.

Nieuwprijs €151.652,-

BTW Auto!

Bij deze S-Klasse 500 Limousine Lang worden werk en lifestyle op hoog niveau met elkaar verenigd. De kwalitatief hoogstaande afwerking van de materialen en de ambiance in het interieur voldoen aan de hoge verwachtingen die aan een luxe limousine worden gesteld. Bovendien behoren technische innovaties die nooit eerder in een auto zijn toegepast, tot het standaard DNA van deze S-Klasse 500 Lang.

Ervaar al zijn onderstaande highlights exclusief bij Adelaar Auto’s in Heerhugowaard. U bent van harte welkom.

Noemenswaardige Highlights:
– AMG Sportpakket
– Prestige Plus Pakket
– Alarm Klasse 5
– Individueel Entertainment Pakket achter
– Achter zitplaatsen elektrisch verstelbaar met Memory functie
– Panoramadak
– DVD screens
– Luxieuze stoelen voor en achter
– Stoelventilatie en stoelverwarming
– 360 graden camera
– Achteruitrijcamera
– Mercedes-Benz interieur Parfum
– En natuurlijk nog veel en veel meer.

Disclaimer Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Adelaar auto’s niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt U contact opnemen met ons. (Tel: 072 260 00 30)

Staat de gewenste auto er niet bij?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat ons de auto vinden die u zoekt.