In verband met het coronavirus zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM nauw op en zorgen wij voor een veilige omgeving.

Volkomen irrationeel. De 718 Cayman is de perfecte sportwagen voor iedereen die graag grenzen overschrijdt. Voor iedereen die liever vraagt ‘Waarom niet?’ dan ‘Waarom?’ Voor iedereen die plezier serieus neemt en liever in een sportstoel zit dan in een leren fauteuil. Geen flauw windje. Geen zacht briesje. De barometer staat op storm. Eén blik op 718 Cayman is voldoende om te realiseren dat luchtweerstand zinloos is.

Highlights:
Bouwjaar eind 2016, lage kilometerstand, automatische 7-traps PDK versnellingsbak, schakelflippers aan het stuur, sport-modus, dubbele sportuitlaat, sportonderstel, 20 inch Porsche velgen in titanium kleur (satin finish), rode Cayman-S remklauwen, onderstel professioneel verlaagd (drie centimeter) spoorverbreders (staat breder op zijn banden), actieve bochtenverlichting (PDLS), tempolimit (verkeersbordherkenning), Apple carplay navigatie- en entertainmentsysteem met touchscreen, spraakbediening, verkeersbordherkenning, bluetooth audiostreaming, usb- en aux-aansluiting, handsfree, gescheiden climate control, stoelverwarming, stuurverwarming, cruise control, parkeerhulp, elektrisch verstelbare en verwarmde spiegels, deels elektrisch verstelbare sportstoelen, stuurbediening en natuurlijk nog veel meer.

Uiteraard is inruil van uw huidige auto bij ons mogelijk.

Wees van harte welkom om deze bijzonder mooie Porsche 718 Cayman met onderstaande highlights te bezichtigen. Alleen op afspraak!

Disclaimer Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Adelaar auto’s niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt U contact opnemen met ons. (Tel: 072 260 00 30)

Staat de gewenste auto er niet bij?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat ons de auto vinden die u zoekt.