In verband met het coronavirus zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM nauw op en zorgen wij voor een veilige omgeving.

Tijdloos. Zowel retrospectief als een toekomstvisie. Het silhouet: iconisch. Het design: tijdloos. De technologie: geïnspireerd op grote overwinningen en altijd een stap vooruit. Tijdloos en eigentijds waren nog nooit zo dicht bij elkaar. Een werkelijk meesterwerk.

Deze geweldige Porsche 911 3.0 Carrera is net nieuw binnen bij Adelaar Auto’s. Met trots presenteren wij dan ook dit magistrale model in een prachtige witte uitvoering, hoogglans zwart 21" velgen, bruin lederen bekleding en een alcantara hemeldak. Dankzij een getint zonnedak inclusief panoramadak ervaart u een geheel natuurlijke en lichte omgeving in de cockpit. Door middel van het schuifvenster van het dak kunt u kiezen tussen een optimale weg-focus of een comfortabele lichte omgeving.

U bent van harte welkom deze prachtige witte Porsche 911 3.0 Carrera te komen bezichtigen. Uitsluitend op afspraak.

Highlights:
– Getint zonnedak incl. panoramadak
– 21" hoogglans zwarte velgen
– Porsche Garantie tot en met 2021
– Automaat
– Bruin lederen bekleding
– Alcantara hemeldak
– Apple Car Play
– Geheel dealer onderhouden door Porsche Centrum Gelderland
– BTW auto

En natuurlijk nog veel meer. Bel ons voor een afspraak, de koffie staat voor u klaar.

Disclaimer Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Adelaar auto’s niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt U contact opnemen met ons. (Tel: 072 260 00 30)

Staat de gewenste auto er niet bij?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat ons de auto vinden die u zoekt.