In verband met het coronavirus zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM nauw op en zorgen wij voor een veilige omgeving.

Prachtige Porsche Macan S 3.0 Diesel met prachtige 21" velgen, Porsche Luchtvering, Panoramadak, Stoelverwarming voor en achterin, elektrische trekhaak, verstelbare rijhoogtes en nog veel meer.

Een compacte SUV die sportiviteit, design en praktisch gebruiksgemak onlosmakelijk met elkaar verbindt: de Porsche Macan. Het woord comfortabel heeft nog nooit zo een duidelijke definitie gekregen. Ontdek deze prachtige Porsche Macan, nu bij Adelaar Auto’s. Alleen op afspraak te bezichtigen.

Highlights:
– 21" Velgen
– Luchtvering
– Panorama dak inclusief zonnedak
– Stoelverwarming voor en achterin
– Elektrische trekhaak
– Diverse verstelbare rijhoogtes
– Lane assist
– Volledige cruisecontrol
– Porsche klok

En natuurlijk nog veel meer. Ervaar deze Porsche Macan in al zijn glorie bij ons in de showroom. Alleen op afspraak te bezichtigen.

Disclaimer Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Adelaar auto’s niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt U contact opnemen met ons. (Tel: 072 260 00 30)

Staat de gewenste auto er niet bij?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat ons de auto vinden die u zoekt.