In verband met het coronavirus zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM nauw op en zorgen wij voor een veilige omgeving.

De Volkswagen Golf GTI is van bouwjaar 2017, km-stand: 84.125km en heeft o.a. automatic climate contro, stoelverwarming en Miltek uitlaatsysteem.

Het geheim achter het succes van de Golf GTI schuilt in zijn unieke DNA waarmee hij al 45 jaar lang de harten steelt van liefhebbers over de hele wereld. Het icoon van Volkswagen is er inmiddels al enige tijd in drie verschillende gedaanten, elk met een krachtige en efficiënte aandrijflijn. Achter het stuur vind je de Digital Cockpit, die in één oogopslag de belangrijkste informatie over je rit laat zien. Werkelijk alle opties die mogelijk zijn bij de Volkswagen Golf GTI, zijn aanwezig in dit prachtige model.

Verdere highlights van de auto zijn:
– Milltek exhaust
– Memory Seats
– Stoelverwarming
– Virtual cockpit
– Adaptive Cruise Control
– Alcantara bekleding
– Bleutooth voorbereiding/Apple carplay
– Parkeerassistent
– Multifunctioneel GTI stuur
– Climate control
– Full-map navifatiesysteem
– En natuurlijk nog veel meer!

Compleet met onderhoudsboekjes en 2 sleutels.

Uiteraard is inruil van uw huidige auto bij ons mogelijk.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Bel ons dan snel voor een afspraak!

Disclaimer Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Adelaar auto’s niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt U contact opnemen met ons. (Tel: 072 260 00 30)

Staat de gewenste auto er niet bij?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat ons de auto vinden die u zoekt.