In verband met het coronavirus zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM nauw op en zorgen wij voor een veilige omgeving.

Ervaar de meest sportieve Golf GTI uit zijn lijn. Een werkelijk adembenemende ervaring! Met zijn 290PK sterke turbo motor, het optionele Performance Pakket, een adaptief onderstel en 19inch velgen. Dankzij het Performance Pakket wordt de topsnelheid verhoogd naar 260 km/u. Zo bereikt deze krachtige uitgevoerde Golf GTI TCR de 100km/u vanuit stilstand in 5,6 seconden, wat ongelofelijk snel is voor een vergelijkbare auto.
Het ‘Dynamic Drive Control’ adaptieve onderstel biedt de instelbare standen Comfort, Normal en Sport om u op alle mogelijke en gewenste wijze van A naar B te brengen. Deze Golf GTI TCR onderscheidt zich van de originele GTI met zijn unieke TCR bumpers, zwart gespoten spiegelkappen en extra grote uitlaatsierstukken. In 1 perfect woord samen te vatten; "Magistraal".

Highlights van deze heerlijke TCR:
– 290PK
– Turbo charged
– Performance Pakket
– Adaptief onderstel (DDC)
– 19inch Velgen
– Verhoogde top (fabrieks-af) naar 260km/u
– TCR emblemen
– Stoelverwarming
– 0-100km/u in 5,6 sec.
– 7 versnellingen Automaat
– High-end Audio system
– Panoramadak
– Digital Cockpit

En werkelijk nog veel meer.
Uiteraard verzorgen wij ook financial lease services bij dit model en is inruil mogelijk.

Bent u geïnteresseerd geraakt in de best Golf GTI uit deze generatie? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging. Wij ontvangen u graag.

Disclaimer Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Adelaar auto’s niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt U contact opnemen met ons. (Tel: 072 260 00 30)

Staat de gewenste auto er niet bij?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat ons de auto vinden die u zoekt.