In verband met het coronavirus zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM nauw op en zorgen wij voor een veilige omgeving.

Je eist het beste van je telefoon en televisie. Dus ook van je auto verwacht je een slimme digitale ervaring. Stap in en ervaar zelf hoe intelligent deze Polo is. Achter het stuur vind je de Virtual Cockpit, die in één oogopslag de belangrijkste informatie over je rit laat zien. De Polo is ook onder ander voorzien van verwarmde voorstoelen, Apple carplay en uiteraard een full-map navigatiesysteem.

Deze vol opties uitgevoerde Volkswagen Polo GTI is nu te koop aangeboden bij Adelaar Auto´s Heerhugowaard! Bent u al even op zoek ? Zoek dan absoluut niet verder!

Highlights:
– Keyless entry
– Beats sound system
– Panoramadak
– Stoelverwarming
– Virtual cockpit
– Driving mode select
– Dealeronderhouden
– Bleutooth voorbereiding / Apple carplay
– Achteruitrijcamera
– Climate control
– Full-map navigatiesysteem
– Multifunctioneel GTI stuur
– En natuurlijk nog veel meer!

Compleet met onderhoudsboekjes en 2 sleutels.

Uiteraard is inruil van uw huidige auto bij ons mogelijk.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Bel ons dan snel voor een afspraak!

Disclaimer Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Adelaar auto’s niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt U contact opnemen met ons. (Tel: 072 260 00 30)

Staat de gewenste auto er niet bij?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat ons de auto vinden die u zoekt.